MFT April Release Countdown, Day 5

Hallo en goedemorgen! Het is tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 3 april om 10.00 PM ( voor ons woensdag 4 april 03.00)

Ik maakte een kaart met de prachtige nieuwe bloemenstempelset, Bold Blossoms in combinatie met de bijpassende Bold Blossoms Die-namics. De bloemetjes en het takje stempel je kant en klaar, je hoeft hierna dus niet meer in te kleuren ^_^ Ik heb roze tinten gebruikt met groen en donkergrijs. De tekst komt van de A Tweet Hello stempelset. Op de achtergrond nog wat spettertjes met de Distressed Patterns. Het kaartje heeft een formaat van 4,25" x 5,5" Inch, dat is 10,8 cm x 14 cm.

Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Meer MFT inspiratie vind je ook op mijn MFT borden op Pinterest en Instagram.

Ik wens jullie een hele fijne dag en tot morgen!
Inge

6 opmerkingen

 1. OOOHhhh...this is my FAVORITE. Lovely colors, great balance. Just So Pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Great layout and wonderful colors!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love your design layout, and such pretty colors too!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I love how you take a stamp set, some pretty patterned paper and transform it into this completely beautiful piece of art! I'm always amazed by your work!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top