MFT March Birthday Project


Hallo en goedemiddag, vandaag de maandelijkse MFT DT Birthday Project Challenge. Kaarten met verjaardagswensen zijn denk ik wel de meest gemaakte én verstuurde kaartjes en het MFT DT inspireert jullie deze maand met kaarten met een Gift Card


Ik maakte een variant op de kaart van verleden week met andere kleurtjes en stempels.


Het kaartje helemaal opengevouwen met zicht op de Gift Card. Ik had er niet zo snel eentje voor handen maar je ziet de gleufjes waar de Gift Card tussen past ;-)


Om het kaartje te maken met de mooie vorm aan de boven en onderkant te maken snijd je een stuk cardstock van 10 cm x 29,7  cm ( dit hangt ook uiteraard af van de grote van de pocket die je hebt gemaakt en waar de kaart inpast.


Je pakt nu de grootste vorm van de Elegant Rectangle STAX en weeft als het ware het cardstock door de Die-namics heen, zie foto.


Je stanst alleen dit gedeelte, je haalft 'm dus niet helemaal door de Big Shot heen!


Draai je kaartje om en herhaal dezelfde stap als hierboven, schuif de stans nu alleen een stukje verder naar beneden zodat je een verloop krijgt in het kaartje. Dus de voorkant word iets korter als de achterkant van de kaart.

Now, it's your turn. You have until Wednesday, April 18th, at noon EST to add your link and be eligible for the prize of $50 in MFT Cash to be spent in the MFT boutique. Winners are chosen at random, so everyone has a chance! 

Voor nog veel meer verjaardagsinspiratie klik je even door naar het My Favorite Things Challenge Blog, enjoy!

Meer MFT inspiratie vind je ook op mijn MFT borden op Pinterest en Instagram.
Inge

1 opmerking

  1. Wat een leuk idee en eenvoudig te maken dus. Bedankt voor de uitleg. Het is een schitterend geheel geworden.

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top