MFT March Release Countdown Day 2

Hallo en goedemorgen! Het is tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 6 maart om 10.00 PM ( voor ons woensdag 7 maart)

Wat een heerlijk weekend, afgelopen zaterdag was ik met Carmen naar de Demodagen van Doe@Ding en we hebben genoten. Heerlijk gekeken, gekletst en geshopt met als afsluiting...Sushi yummie! Voor vandaag heb ik een kaartje gemaakt met de Puppy Kisses stempelset in combinatie met de bijpassende Puppy Kisses Die-namics en de Smile Die-namics. Ook de prachtige Pressed Flowers set heb ik terug laten komen op dit kaartje. Hondje is natuurlijk superschattig zoals ze daar zo zit ^_^ Ik heb een tag gemaakt met de Elegant Rectangle Die-namics.

Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag en tot morgen!
Inge

2 opmerkingen

  1. Leuk kaartje! Hondjes, dat is altijd goed voor mij! Fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Your cards always have such a great sense of style and sophistication! I love the beautiful patterned papers and color combinations that you use!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top