Spellbinders, You are So worth Celebrating


Hee hallo, vandaag een speciale post. Een aantal weken geleden kreeg ik een mail van Yana Smakula of ik interesse had om 2 verrassings producten te ontvangen van Spellbinders. Ik vond dat superleuk omdat mijn allereerste Dies die ik kocht van Spellbinders waren, zij waren één van de eersten die begonnen met het maken van metalen Dies! En een mail van Yana krijg je ook niet elke dag hihi, ik bewonder haar stijl en superleuke you tube filmpjes.


Ik moest wel compleet uit mijn comfort zone met de mallen die ik kreeg hahaha, maar dat maakt het voor mij altijd des te leuker. Ik maakte een tag met de D-Lites Field Of Poppies Etched Dies De tag is eerst geblend met Distress Oxide inkt en daarna heb ik de mal drie keer uitgestanst zodat de poppies mooi uitkomen. Aangezien ik houd van wit (joh ;-)) heb ik  de poppies wit gelaten maar je kunt ze ook heel mooi kleuren.


Mijn tweede kaartje is een rouw kaartje geworden, nooit leuk om te maken maar deze kaarten worden wel altijd enorm gewaardeerd bij de ontvangers. De prachtig gedetailleerde Shapeabilities Lavender Swag Etched Dies is wederom drie keer uit wit gestanst en op elkaar geplakt. De vorm nodigt uit tot rond en ik heb daarbij dan ook gebruik gemaakt van twee cirkels, één uit grijs en één uit zwart cardstock.

Klik ook eens door naar het blog van Spellbinders, daar vind je nog veel meer prachtige creaties en inspiratie!

Een hele fijne dag nog,
Inge

3 opmerkingen

  1. Wat gaaf Ing, om een mailtje van haar te krijgen! En nòg leuker om daarna aan de slag te gaan met deze mooie mallen! Heel erg mooi, en ook weer echt in jouw stijl!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Das nog eens leuk, gevraagd worden om iets met Spellbinders stansen te doen! Prachtig zoals jij er dan je eigen draai aan geeft.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik snap het helemaal van die comfortzone (-;, maar het is hartstikke goed gelukt hoor. Mooie kaarten!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top