MFT Tips and Tricks

Goedemorgen, vandaag een nieuwe rubriek Tips and Tricks. Elke maand na de release zal het MFT Design Team je inspireren om meer te halen uit de materialen. Ik maakte een pop up gefeliciteerd kaartje voor een stelletje die net een nieuw huis hebben gekocht.

Daarvoor gebruikte ik verschillende Die-namics waaronder de nieuwe Congrats Die-namics die je krijgt als je voor $60 of meer besteld bij MFT (zolang de voorraad strekt) Heb je deze Die-namics niet dan kun je deze uiteraard makkelijk vervangen door eentje die je wel in je collectie hebt.

Het kaartje heeft een formaat van 10,5 cm x 21 cm ( 4 1/8" x 8 1/4" Inch). Ril in het midden, tape de huisjes vast met stukjes Scotch Removable Tape  op de rillijn. Dit doe je ongeveer op de helft van het formaat van de huisjes, zie foto.

Haal het geheel door de Big Shot, let op:  niet helemaal maar tot de rillijn! Dit is vaak even moeilijk te zien maar met wat experimenteren lukt het.


Haal de Die-namics van de kaart en pop de huisjes omhoog. Soms loopt de snijlijn ietsjes door maar dat zie je straks niet meer want je plakt er een laagje cardstock overheen


Versier het kaartje naar eigen idee of naar voorbeeld. Alle gebruikte materialen kun je hieronder terug vinden. Veel plezier!
Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag en tot morgen!
Inge


2 opmerkingen

Back to Top