MFT 5 Days to an Organized Crafty Stash 2018, Die-namics


Goedemiddag,vandaag deel drie van de  My Favorite Things Stamps 5 Days to an Organized Crafty Stash en vandaag laten we jullie onze opbergtips zien betreft Die-namics. Ik heb verschillende opberg methodes voor mijn beloved Die-namics. Bovenstaand zien jullie in mijn open kastje een rijtje bakjes staan. Daarin zitten de meeste van mijn Die-namics opgeborgen.

En ja, er staat daar echt een kaartje met Shit Happens, diegenen die mij kennen weten dat deze uitspraak helemaal bij mij past whahaha #crohn #crohnie #crohnwarrior Ik heb de luxe dat ik een eigen workspace heb in huis en natuurlijk maak je deze gezellig om je lekker comfy te voelen met persoonlijke spulletjes, lieve gekregen kaartjes en mooie hebbedingetjes. Dat werkt inspirerend!


Deze bakjes heb ik een hele tijd geleden bij de Hema gekocht, oorspronkelijk zijn het bakjes om CD's in op te bergen. De Die-namics passen hier perfect in. In één bakjes zitten blaadjes, bloemen etc. In één bakje zitten alle STAX en basisvormen en in het laatste bakje heb ik al mijn teksten en shaker Die-namics zitten. Alle Die-namics in deze bakjes zijn opgeborgen in de Clear Storage Pockets-Small.

De Die-namics die ik het meest pak zitten in een mandje en staan voor het gemak op mijn bureau. Hier zitten onder andere de A2 Rectangle STAX in.


De Die-namics die bij stempelsets horen heb ik aan de achterkant van de pockets gedaan, zo hoef je niet eindeloos te zoeken.Dit waren mijn tips voor vandaag, heb je vragen laat je het mij dan weten?


Voor nog meer opberginspiratie klik je even door naar het MFT Blog, daar kun je nog veel meer opbergmogelijkheden zien.

Een hele fijne en gezellige dag nog!
Inge

2 opmerkingen

  1. Wat netjes allemaal, ik ben jaloers! Enne, ik zie mijn tagje hangen...leuk!! Tot zo!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat mooi opgeruimd, netjes hoor! Leuk om eens te zien, een soort sneak peak in iemands knutselruimte :)

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Back to Top