MFT May, Techniques and Tutorials


Goedemorgen! Vandaag een Techniques and Tutorials post, een nieuw item elke maand vlak na de release. Ik laat jullie vandaag zien hoe ik een pocket heb gemaakt om een kaart in te stoppen. Ik gebruikte hiervoor de leuke flamingo set, Let's Flamingle. De kaart in de pocket steekt uit, is weer ven wat anders.


Voor de pocket snijd je één stukje designer paper uit het paper pack Proper Pinestripes Pastels op het formaat van 14 cm x 10,5 cm en een stukje wit cardstock op het formaat van 12,5 cm x 15 cm.Deze laatste ril je op de twee lange kanten en op één korte kant op 1 cm. Snijd of knip aan de onderkant de hoekjes weg ( zie foto)

Vouw met een vouwbeen om en plak de beide delen op elkaar met Scor Tape of Tom Bow Mono Multi Glue.


Stans met de Circle STAX Die-namics een half rondje uit de pocket. Ik zet het rondje voor de zekerheid voor ik ga stansen vast met Scotch Tape.


Plak het cardstock en een stukje designer paper op de pocket, hier gebruikte ik een stukje uit het Dots and Stripes Confection. Het stukje cardstock is Coral Crush. Versier nu verder naar eigen idee of naar het voorbeeld in deze post.


Voor de kaart in de pocket snijd je een stuk Sweet Tooth cardstock van 17 cm x 10,2 cm. Stempel een tekst met zwarte inkt en zet met de Crop A Dile een eyelet aan de bovenkant vast. Rijg hier een stukje zwart hemp cord doorheen. De grappige kleine stempeltjes komen ook van de Let's Flamingle stempelset en ik heb het glaasje, parapluutje en het stukje limoen gestempeld met Coral Crush, Peach Bellini, en Black Licorice. Met de Distressed Patterns stempelset heb ik nog een grote spetter gestempeld in Peach Bellini. De strookjes papier komen uit de Paper Packs Black and White Stripes en Dots and Stripes Confection.

Pocket met kaart eruit ^_^

Als je vragen hebt ik hoor ze graag, if you have any questions please let me know.
Enjoy!

Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag!
Inge

1 opmerking

  1. I love your packaging ideas, Inge! This one is so fun and I love the color combo!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top