MFT Workshop bij Doe@Ding

Goedemorgen, vandaag laat ik jullie zien wat we hebben gemaakt tijdens de workshop afgelopen zaterdag 19 mei bij Doe@Ding die wij (Angela en ik) hebben gegeven. Angela haar projectjes kun je terugvinden op de Doe@Ding Facebook groep.
S'ochtends twee projectje en s'middags twee projectjes dus de dag was goed gevuld en weer supergoed verzorgd door Marlous en haar team. Heerlijke zelf gemaakte cake met verse aardbeitjes, lekkere verse broodjes tussen de middag en s'middag weer cake...yummie

Kleine kaartje open...

Ik maakte een kaartje op een kaartje met daarin een pocket waar je een gift card in kwijt kunt. Alles werd in een maritiem thema gemaakt tijdens mijn twee projecten. Ik hou van deze kleuren, de visjes en de zee ^_^

Daarna een ballonnen festival met de Balloon Die-namics. Ik maakte een omslag voor een Milka reep met daarin een tag ook weer versierd met ballonnetjes.

En open ;-) De dag was zeer geslaagd er moest bij mij even hard gewerkt worden om alles af te krijgen maar dat is voor de meesten goed gelukt. 

De eerstvolgende workshop is op zaterdag 11 augustus, hij staat niet meer online maar als je even mailt naar Marlous kan zij je vertellen of er eventueel nog plek is, info@doeading.nl

Ik wens jullie een hele fijne en gezellige tweede Pinksterdag!
Liefs, Inge
7 opmerkingen

 1. Wat een gave kaartjes en enige modelletjes. De kleuren en thema zijn ook heel leuk. Kortom......zeer GESLAAGD. Jij ook fijne Pinksterdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze kaartjes zijn hele projecten! Ze zijn erg leuk geworden. Op de een of andere manier vind ik de stijl wat anders dan ik van je gewend ben. Ik denk dat het komt door het DP van het eerste kaartje. Zoiets gebruik je niet vaak. Maar het is erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was onwijs leuk om te maken. Helaas had ik wel een klein beetje ruzie af en toe. Maar uiteindelijk heeft de aanhouder gewonnen. Bedankt voor de leuke projectjes en tot in augustus.
  Fijne dag nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat had je weer geweldige dingen verzonnen om te maken! En tot in de puntjes verzorgd, dat is zo fijn! En je bewaakt me ook nog...mijn “bijna blooper” is goed afgelopen. Ik heb genoten! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het was gewoon weer top! Dankjewel voor de geweldig verzorgde workshop met prachtige projectjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijke workshop was het weer! 1 project helemaal afgekregen de andere bijna... maar ook dat gaat zeker goed komen! Ik heb je model van de vorige workshop afgelopen week nog gebruikt. Ik koester je ontwerpen, ze komen altijd weer van pas!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top