MFT June Release Countdown, Day 2

Hallo en goedemorgen! Het is tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 5 juni om 10.00 PM ( voor ons woensdag 6 juni 03.00)


Vuurwerk! Je houdt ervan of niet, ik vind het vaak prachtig om naar te kijken maar hoef het zelf niet af te steken :P De vuurwerk stempeltjes die ik voor vandaag heb gebruikt komen van de set Fireworks en bijpassend is de achtergrond gemaakt met de Fireworks Display Die-namics. Er zijn natuurlijk tal van feestelijkheden te verzinnen waarbij deze stempeltjes van pas komen, ze zijn wederom heel mooi fijntjes en gedetailleerd en het is een twee-stap stempelset. De Wow heb ik uit zilver karton gestanst met de Wow Die-namics en de tekst komt van de bijpassende You Wow Me stempelset...Celebrate with a Bang!

Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag!
Inge

7 opmerkingen

 1. This is soooo cool! I love how you used the silver and the little sequin embellishments!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw, een hele leuke snijmal, die komt op mijn verlanglijstje... leuk kaartje en jawel, vuurwerk heeft altijd iets, ik wordt daar enorm emo van, weet niet waarom hahahah a!
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. WOW, heel gaaf kaartje en een spetterende stans! Superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die vuurwerkstans is gaaf! Tof kaartje zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Love the pale blue and silver color combination!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top