Mix en Match #24


Hee hallo op deze zaterdag met een Mix en Match post! Deze keer mocht ik de pakketjes versturen naar EllenSandra en Mariken en ik koos voor een fleurig en kleurig pakketje in Doodlebug stijl.


In plaats van een kaart maakte ik een pocket kaart door de kaart die bijgesloten was door te snijden en de twee helften te gebruiken om de pocket te maken. Deze is versiert met de leuke papiertjes en de uitgestanste teksten die ik had mee gestuurd. Het zakje heb ik gebruikt om twee rittersportjes in te stoppen en er een label aan vast geniet.

Ik klik snel naar SandraMarikenEllen ga je mee? Ben weer ontzettend benieuwd wat zij hebben gemaakt! Een hele fijne zaterdag gewenst!

Liefs,
Inge

4 opmerkingen

 1. Wat was dit een geweldig mooi en leuk pakketje! Die papiertjes zijn zo tof! Jouw creatie is super, dat ziet er vrolijk en op en top verzorgd uit! Gezellig weekend, en geniet van je vakantie op Tenerife! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal leuk weer! Ik heb deze papiertjes ook maar durf er niet in te snijden ha ha, zo leuk vind ik ze! Al ingepakt? (niet inge-pakt maar in-gepakt LOL) Hele fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ziet dit er weer geweldig uit! Lekker roze en lekkere chocola ;-) Superleuk en vrolijk pakket had je voor ons samengesteld! Dankjewel. Geniet lekker van dr vakantie! Tenerife, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er weer superleuk uit Ing! Was ook een heerlijk pakketje....dankjewel!
  Geniet van jullie vakantie! XX

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top