Mix 'n Up Maandag #36


Goedemorgen, een leuke mix weer voor vandaag. Ik maakte een envelopje met een kaartje om gezellig af te spreken met een lieve vriendin ^_^ en gebruikte hiervoor de laatste restjes van de Mix 'n Up van het twee kwartaal van dit jaar. Als eerste bestempelde ik een stuk wit cardstock met de kopjes, die ik helemaal te gek vind!, van de Create A Smile, Coffee First stempelset. Daarna maakte ik een envelopje met behulp van het SU Gift Bag Punch Board.
De flapjes heb ik beplakt met DSP wat in de Mix zat. Het kaartjes is bestempeld met tekstjes uit de Coffee First stempelset. Het thanks stempeltje komen van de Create A Smile, Mini Thanks Set De hartjes komen van de SU stempelet, Heart Happiness.


Carmen en ik zijn al druk bezig met het samenstellen van de volgende Mix, deze zal half Juli uitkomen, lekker in de vakantie tijd als het een dagje somber weer is. Of wie weet knutsel jij wel lekker in de tuin dat kan uiteraard ook.

Interesse? Mail naar: mixnupkit@gmail.com. Deze kit valt als je je hebt aangemeld in de week van 15 juli op je deurmat. Je kunt je nog opgegeven voor het aanstaande kwartaal.  Dit loopt van Juli tot en met september en bevat uiteraard weer een selectie van de allernieuwste Stampin'Up! materialen.

Fijne maandag,
Inge

Geen opmerkingen

Back to Top