MFT Birds of a Feather


Hee hallo en goedemorgen op deze woensdag. Afgelopen zondag had ik een geweldige knutseldag bij San samen met mijn vriendinnen Inge, Mariken en Ellen. Deze Craft Dates zijn altijd heerlijk zeker omdat we niet heel dicht bij elkaar wonen is het altijd fijn om elkaar weer "live" te zien en spreken. Als eerste werden er uiteraard kleine kadootjes uitgewisseld gewoon omdat het kan en het altijd leuk is om je knutselvriendinnen te verrassen ^_^ Daarna taart van Mariken, yummie!

Juf Mariken had s'ochtends een Gelli Plate lesje voor ons. Ik had nog nooit gewerkt met een Gelli Plate en vond het resultaat onwijs verrassend en het opent weer nieuwe mogelijkheden om zelf achtergrond papiertjes te maken. Je snapt, een Gelli Plate is onderweg naar dit adresje hahaha.


Ik maakte bovenstaande achtergrondjes met stencils ( merk weet ik zo gauw niet) en stempels van MFT (Party Patterns, helaas retired)

's middags heb ik een mini workshopje verzorgd waarbij er gebruik werd gemaakt van de nieuwe MFT Card Kit Birds of a Feather Die-namics. Ik zag dat deze reeds is uitverkocht, maar niet getreurd over een paar maanden zullen deze stansjes ook gewoon verkrijgbaar zijn.

Ik kijk alweer uit naar onze volgende Craft Date in september, dan gaan we alweer richting herfst Waaah! Eerst maar lekker genieten van wat de zomer ons te bieden heeft ^_^

Ik wens jullie een fijne dag,
Inge

3 opmerkingen

  1. Wat was het een toffe dag, ik zit nog helemaal na te genieten! Echt zo geweldig dat we elkaar zo trouw ‘meeten’, ik vind het top! En jouw workshopje was, zoals altijd, perfect! Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was weer een topdag! Blijft leuk, onze live dates. En bijzonder ook. De gelli-achtergrondjes zijn prachtig, heel benieuwd naar de resultaten. En jouw workshopje was als vanouds. Perfect dus :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een geweldige projectjes!! Geweldig leuk voor jullie gezellige dag. Leuk dat we zo een beetje mee kunnen genieten :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top