MFT August Release Countdown Day 2


Hallo en goedemorgen! Het is tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 7 augustus  om 10.00 PM ( voor ons woensdag 8 augustus 03.00)

Voor vandaag maakte ik een doosje met een bijzonder sluiting. Door middel van het uitgestanste strookje ( zie hier boven) Kun je een libelle of vlinder van de Fluttering Friends stempelset in combinatie met de bijpassende Die-namics gebruiken om het doosje te sluiten.

Op de voorkant van het doosje stempelde ik om de sluiting heen wat bloemetjes en een takje uit dezelfde stempelset. De libelle stanste ik twee keer uit, één keer gestempeld uit wit cardstock en één keer uit Sno Cone cardstock. Deze plakte ik alleen in het midden (het lijfje) op elkaar.

Het bakers twine zit eromheen voor de sier en daar heb ik de tekst aangehangen, het doosje sluit namelijk ook heel goed zonder touwtje maar ik vind dat altijd erg leuk staan zo'n stukje baker's twine ^_^


In het doosje een lekkere plak chocola mmmmmmh....


Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag!
Inge

4 opmerkingen

  1. So cute and very clever! It would be a lovely gift box for someone special!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. So very unique. So artistic and original.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. I love all your suggestions for the new releases but the white on white was a special favorite!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top