MFT August Release Countdown Day 4

Hallo en goedemorgen! Het is tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 7 augustus  om 10.00 PM ( voor ons woensdag 8 augustus 03.00)

Voor vandaag maakte ik een kaartje met de BB Frightfully Sweet stempelset in combinatie met de Puzzle Cover-Up Die-namics. Ik heb ervoor gekozen om de Cover-Up niet uit te stansen maar te embossen want dat kan ook he met je stansjes. Ik gebruikte hiervoor de Die-namics Embossing Pad Combo. Je maakt in je Big Shot een sandwich zoals je ook zou doen als je gaat embossen met de standaard embossingmallen alleen gebruik je nu het dikste matje plus de Die-namics welke je wilt embossen. Tip! In het kader van haal meer uit je Die-namics is dit een zéér nuttige toevoeging aan je tools!
De schattige beestjes heb ik gestempeld en daarna gekleurd met Copic Markers en opgeplakt met foam. De blaadjes heb ik gestanst met de Grand Greenery Die-namics ( nieuwe blaadjes, yay!)


Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Meer MFT inspiratie vind je ook op mijn MFT borden op Pinterest en Instagram.

Ik wens jullie een hele fijne dag en tot morgen!
Inge

6 opmerkingen

 1. Ok... this is my favorite card design thus far. Love the color story, too.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf kaartje Inge, ik vind die puzzelstukjes erg leuk.. en die schattige beestjes, belooft weer een hoop moois aan te komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een lief kaartje weer, mooi gemaakt
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Using the puzzle pieces die for the background is very cute. I love this Halloween stamp set.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top