MFT August Release Countdown Day 5


Hallo en goedemorgen! Het is tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 7 augustus  om 10.00 PM ( voor ons woensdag 8 augustus 03.00)

Ik ben vandaag even helemaal uit mijn comfort zone en heb de nieuwe Painted Poppies stempelset aangegrepen om met distress inkt de bloem en blaadjes een watercolor effect te geven. Ik moet nog veel leren maar het is leuk om te kliederen met water en inkt en te kijken wat voor resultaten je kunt bereiken. De lay out is vrij simpel en ik heb met de Circle Stax Die-namics gestanst uit een wit paneel. Daarop een aantal cirkel randjes welke ik heb vastgezet met nietjes. De kleine gaatjes heb ik met pons tangen gemaakt, dit zag ik op diverse franse blogs en vind ik erg leuk omdat de gekleurde achtergrond er weer door heen shined. Daarop de watercolor blaadjes en bloem en een lief tekstje...Just a Note


Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Meer MFT inspiratie vind je ook op mijn MFT borden op Pinterest en Instagram.

Ik wens jullie een hele fijne dag en tot morgen!
Inge

3 opmerkingen

Back to Top