MFT October Card Kit, Festive Flamingos Day 2

Hoi! Leuk dat je weer langskomt Vandaag de tweede dag van de Festive Flamingo's Card Kit posts. Ik laat jullie vandaag een voorbeeldje zien van de spiksplinternieuwe stempel en Die-namics set die tegelijk met de kit word gereleased. Het is een stempelset ontworpen door Stacey Yacula,  en de set heet Sweet Holiday Pinguin set bijgaand natuurlijk ook de Sweet Holiday Pinguin Die-namics. Deze set is zooo ontzettend cute weet zeker dat een heleboel crafters hier heul blij mee gaan zijn ^_^ Ik maakte een kaartje met een envelopje erin, ideaal voor de kerst met gift card!


Als je het kaartje openklapt zie je een envelopje en nog ruimte om wat op te schrijven. Het kaartje sluit met magneetjes die helemaal zijn weggewerkt onder het cardstock. Pinguin is gekleurd met copic markers


Vandaag ook voorbeelden van de Card Kit van Oktober van My Favorite Things Stamps. Elke maand verschijnt er een nieuwe Card Kit en deze maand is het de Festive Flamingo's Card Kit. Gevuld met de Festive Flamingo stempelset, Festive Flamingo's Die-namics, Petite Plaid Patterned Paper Pack, en heel veel kleurtjes bijpassend cardstock. Een pakket supergeschikt om een heleboel kerstkaartjes te maken!

Heel veel inspiratie en meer voorbeelden vindt je op het My Favorite Things Stamps Blog, enjoy!
Meer MFT inspiratie vind je ook op mijn MFT borden op Pinterest en Instagram.
Inge

5 opmerkingen

  1. Your layering is always so on point. I really need to learn to use more of my scraps and create layers with them. Very nice card.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oooh, wat is dit leuk en lief zeg! Geweldig kaartje, en tja, die stempels zijn tè cute!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Very cute penguin card. it sounds like a great card to give a gift card in too.

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top