MFT October Release Countdown Day 3


Hoi! Het is tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 9 oktober 16.00 (onze tijd ;-))

Een schattig kaartje met een schattig meisje helemaal in winterse sferen. Ik stempelde de achtergrond met de Christmas Background en Versamark, bestrooide het geheel met wit embossingpoeder en verhitte daarna met de heat tool. Op de achttergrond verder nog spetters gemaakt met de Distressed Patterns stempelset en Distress inkt. Pure Innocence Holiday Cheer is gekleurd met Copic Markers en Stickles op de randjes van het jasje en mutsje. Lekker veel glitter want dat mag met kerstkaartjes ;-)



Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag en tot morgen!
Inge

7 opmerkingen

  1. Such lovely sparkle on P.I.s hat and coat. Great job.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. This card is just adorable. This sweet little shopper is so darling. I love the way that you colored her....very nice card..thank you so much for sharing.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. What a beautiful combination of elements and colors that captures the season!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuk kaartje weer Inge! Wij doen hier niet aan kerstinkopen maar we klotteren (=sinterklaas cadeaus inslaan) des te meer. Heerlijk! Jammer dat je er niet was bij Doe@ding gisteren maar wat lief dat we toch een workshopje van je kregen. Ga er vanmiddag mee aan de slag, ben er blij mee, dankjewel!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wow! Your layering is always amazing! Love this gorgeous card!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Just gorgeous - I love the colours in this card, so soft and pretty.

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top