MFT Sketch Challenge 413


Hee hoi! Woensdag en een sketch challenge op het My Favorite Things Challenge Blog. Ik maakte een winters kaartje met een van de beertjes van de Beary Best Friends stempelset. Het shaker gedeelte van de kaart is gemaakt met de Stitched Triple Peek-a-Boo Die-namics. In de shaker veel sequins oa de Sparkling Clear Mix welke nog steeds tot mijn favorieten behoort. Het beertje plus visjes zijn gekleurd met Copic Markers.


De tabjes zijn gestanst met de File Folder Edges Die-namics, ook zo'n set die nooit gaat vervelen en een lay out net wat extra's geeft zeker als je een tekst op een tabje stempelt...Bear Hugs voor jullie allemaal!
 
Alle details omtrent het meedoen met de wekelijkse sketch challenge vind je op het MFT Challenge Blog. Elke week is er een voucher te winnen van $ 50!!! Dus haal je MFT stempeltjes en Die-namics uit de kast, wees creatief en doe mee:D
Inge

1 opmerking

  1. Ooh Inge, wat is dit weer een geweldige kaart. Leuk met die tabs, een verrassend schutgedeelte, mooie kleurtje van papier en dan nog die lieve stempel. Heb geloof ik alles gehad. ;) Al deze ingrediënten maakt het tot een top kerstkaart.

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top