Mix en Match #28


Hoi! Leuk dat je langskomt. Vandaag de maandelijkse Mix en Match samen met Elle, Inge, Mariken en Sandra. Mariken mocht deze keer  het pakketje verzorgen en tijdens onze Craft Date op de Krea Doe kregen we deze "live" in onze handen. Veul leuker en gezelliger als per post natuurlijk!
Een vrolijk gevuld pakketje was het samen met een extra kadootje, een stempeltje van Gummipan ^_^  Op de Krea Doe wilden we als eerste naar de stand van Cats on Appletrees, en hebben we allemaal behoorlijk wat in onze mandjes laten vallen. Ik kocht onder andere het poesje en de tekst die je ziet op dit kaartje. Gaaf merk!
Ben niet helemaal content met de zwartheid van het katje en bedacht pas later dat ik daar uiteraard de oude vertrouwde stempelhulp van SU de Stamp-A-Ma-Jig voor kon gebruiken *zucht* Tip voor de volgende keer dan maar weer.


Hierboven het pakketje van Mariken, nogmaals dank je wel!!!

Klikken jullie mee naar de blogs van Ellen, Mariken, Sandra en het Instagram account van Inge?
Een hele fijne en gezellige dag gewenst!
Inge X

4 opmerkingen

  1. Wat een superlief kaartje Ing! Zo jammer dat ik dit katje niet gezien heb....volgend jaar beter opletten ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk kaartje, Inge! Inderdaad een heel leuk pakketje. Dat stempeltje van Gummiapan is echt een leuke!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Supergaaf Inge! Die kat is echt een leukerd. De stempeltjes van Cats on Appletrees zijn echt tof, maar lastig te stempelen (vind ik, zonder Misti). Goeie tip heb je jezelf gegeven: de Stamp-A-Ma-Jig gebruiken :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een tof pakketje en je kaart is superleuk! De cats stempeltjes zijn altijd zo leuk maar inderdaad soms lastig te stempelen. We zijn tegenwoordig ook wel een beetje verwend met onze misti-afdrukjes denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top