MFT Color Challenge 107


Hoi! Vandaag de twee wekelijkse kleuren challenge op het My Favorite Things Challenge Blog. Ik ging aan de gang met een cadeau envelop tis ten slotte de cadeautjes maand bij uitstek en maakte de envelop met het envelop punch board en wit cardstock. Voor de embellie op de omslag gebruikte ik verschillende rondjes passend op elkaar en on top een mooie sneeuwvlok uitgestanst met de Stylish Snowflakes Die-namics.

Als je de omslag eraf haalt vind je in de binnenkant een lay out en een klein envelopje waar je een gift card of geld in kunt stoppen. Het envelopje is eerst uitgestanst met de Gift Card Envelope Die-namics en daarna geembost met het Snow Flurry Stencil

Het embossen met een stencil doe je met behulp van een rubber matje,  de Die-namics Embossin Pad Combo. Je krijgt dan een mmooie zachte indruk in je papier. Ik versierde de binnenkant verder nog met een mooie sneeuwvlok en papiertjes uit het Painted Prints Smitten Paper Pack.
Doe je mee met deze kleuren uitdaging? Je kunt je kaartje plaatsen op het MFT Challenge Blog en kans maken op een MFT Voucher!

Je hebt tot en met as woensdag 26 december  de tijd om je kaart/creatie te plaatsen. Succes!
Ik wens jullie allemaal een gezellige donderdag!
Inge

1 opmerking

Back to Top