Stempel op Reis #6


Hoi en goedemorgen, vandaag het laatste kerstkaartje van het jaar hier op mijn blog. Ik moet ook zeggen ben er wel weer klaar mee hahaha. Het is tijd voor een Stempel op Reis post samen met Ellen, Jolanda, Larissa, Mariken en Nicole, yay!!! Deze keer mocht ik een stempelset versturen en ik koos voor de cute Deck the Howls stempelset van My Favorite Things Stamps voor het gemak met de bijpassende Die-namics altijd handig en scheelt weer knipwerk ;-)

De basis van het kaartje is wit met daarop watercolor paper van Ranger waarop ik lichtjes met roze distress inkt, water en de Distressed Patterns heb gestempeld. De lay out is super simpel en gemaakt met de Triangle STAX Die-namics. Het hondje is gekeurd met Copics en wat Wink of Stella Clear op de ornamentjes.
Ik klik gauw door naar de Stempel op Reis Gang om te zien wat zij met deze schattige set met hondjes hebben gemaakt. Reis je mee?

Ik wens jullie hele gezellige dagen en tot gauw!
Inge

9 opmerkingen

 1. Ooh Ing, wat een schatje! Enig kaartje, ik moet zeggen dat ik dit wel het allerallerleukste hondje vind. Sorry voor de teckels! Fijne dag en hele gezellige kerstdagen! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo lief, echt een top kaartje. Leuk hoe je de driehoekjes erbij gebruikt hebt.
  De set was ook echt te leuk. Bedankt daarvoor.
  Fijne feestdagen, geniet ervan! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die van jou is ook weer geweldig! Gaaf met die driehoekjes erachter. Superleuke set heb je rond gestuurd. En ook erg fijn dat de dienamics er bij zaten, ik ben niet zo een knipheld..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. OOH, leuk die kerstbomen zo. Zie ik dat daar ook al weer een mal van is. Niet bij te benen de spulletjes die steeds uit komen.;)
  Kaartje is weer super.
  Jij hele fijne Kerstdagen en een creatief 2019.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf gemaakt! Hele toffe kaart! Groetjes, Linda en Fijne feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is ie mooi, jouw kaartje! En vrolijk ook. Leuk! Jullie gaan met de kerst lekker uit eten hè?! Geniet ervan! Hier zijn de meeste boodschappen al binnen. Veel vegetarisch dit jaar, dus niet in de rij bij de slager gestaan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een leuk en grappige kaart ! helemaal toppie
  fijne feesten,
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Toffe set heb je op reis gestuurd! En je kaartje is weer super. Gaaf met de driehoekjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het was weer een super leuke stempel op reis. Jouw kaart is echt geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top