MFT January Heart Art Card Kit Day 2

Vandaag voorbeelden van de Card Kit van januari van My Favorite Things Stamps. Elke maand verschijnt er een nieuwe Card Kit en deze maand is het de Heart Art Card Kit gevuld met de Heart Art Stamp Set, Heart Trio Shaker Window Die-namics, Double the Love Die-namics, Heart Trio Shaker Pouches en diverse kleuren cardstock. 
Tegelijk met de Card Kit word er ook weer een nieuwe Stacey Yacula stempelset gereleased, Joyful Heart Bears Stamp Set en de Joyful Heart Bears Die-namics. Weer heel veel leuks dus!

Voor vandaag maakte ik een voorbeeld met de materialen uit de Card Kit. De grote love en de kleine hartjes vind ik helemaal te gek en echt niet alleen voor Valentijn! De hartjes heb ik vier keer gestanst uit verschillende kleuren cardstock en met een nietje vastgemaakt in het midden. Als je ze nu voorzichtig van elkaar afhaalt en iets buigt dan krijg je een dimensionaal hartje, leuk! Ga je het kaartje verzenden dan druk je de hartjes weer voorzichtig in elkaar en schuif het kaartje zo de envelop in. (de maat van de kaart is 21 cm x 14 cm, gevouwen wordt het dan 10,5 cm bij 14 cm)

Heel veel inspiratie en meer voorbeelden vindt je op het My Favorite Things Stamps Blog, enjoy!
Meer MFT inspiratie vind je ook op mijn MFT borden op Pinterest en Instagram.
Inge

3 opmerkingen

Back to Top