MFT Love is in the Air, Friends/Co workers

Hoi! Vandaag een speciale post bij mij en op het My Favorite Things Stamps blog. Gisteren lag de nadruk op kinderen en leraren/leraressen. en vandaag gaat de Love is in the Air over het geven van iets liefs, leuks aan vriend(innen) en collega's. Veel inspiratie dus voor Valentijnsdag, of gewoon zomaar het hele jaar door.
Ik maakte een doosje om Hershey Nuggets is te stoppen en een bijpassende kaart, alles met veel hartjes ^_^ (en chocola, uiteraard!)

Het kaartje heeft als achtergrond de prachtige Hearst Entwined Die-namics en de grappige teksten die ik heb gebruikt komen van de Sassy Pants Love stempelset

Het doosje maakte ik zelf op maat van een stuk wit cardstock en ik heb met het Lots of Heart stencil en Berrylicious inkt het papier geblend. Het hartje met de pijl krijg je gratis als je voor $60 of meer besteld bij My Favorite Things Stamps (zolang de voorraad strekt) De tekst is gewoon te leuk hihi.


Voor meer info en nog veel meer inspiratie klik je gauw door naar het My Favorite Things Stamps blog. Enjoy en een hele fijne dag vandaag!

Inge

1 opmerking

  1. Wat prachtig, alles matcht zo mooi! Die chocolaatjes met dat wikkeltje, echt superleuk!
    Fijne avond, xx

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top