MFT Februari Release Countdown Day 1

Hoi! Het is tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 5 februari 16.00 (NL tijd )

Dit lieve balancerende hondje komt van de Spectacular Birthday stempelset en heb ik gekleurd met Copic Markers. Daarna is hij uitgestanst met de bijpassende Die-namics. Voor de lay out heb ik gave Tag Builder Blueprints 7 Die-namics gepakt en deze uitgestanst met meerdere rondjes uit verschillende kleuren cardstock. Alle kleurtjes van het hondje heb ik weer terug laten komen op het kaartje, zo creeer je rust op je creatie ^_^  De witte achtergrond heb ik wat textuur gegeven met het Card Sized Confetti Stencil. Dit gaat heel makkelijk met het gebruik van rubber matjes in je Big Shot (link hieronder) je krijgt niet hetzelfde diepe effect als embossing maar een mooi licht accentje in je papier.


Dank je wel voor het langs komen en vergeet vooral niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag en tot morgen!
Inge

7 opmerkingen

 1. Oeoe, een hondje op een bal! En jij tovert er weer een fantastische kaart mee! 🌟

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Your card is lovely Inge. The colors are super and the design so sweet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I always love your style - I look forward to seeing every one of them!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Cute combination of the smart looking dog with an umbrella balancing on a ball!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top