MFT Februari Release Countdown Day 3

Hoi! Het is tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 5 februari 16.00 (NL tijd )

Ik ben zo blij met dit nieuwe PI meisje, kijk die leuke krulletjes! Ze is gestempeld met de Pure Innocence For the Birthday Girl stempelset. Ik heb haar gestempeld op Blending Card By X-Press It en gekleurd met Copic Markers. Voor de skin tone gebruikte ik E21, E11,en  E13. De lay out is gemaakt met verschillende kleuren cardstock en de hartjes regen heb ik gestanst met de Hearts Entwined Die-namics ( favoriet!) De tekst is gestempeld met Versafine op zwart cardstock, bestrooit met wit embossingpoeder en daarna verhit met de heat tool. De ombre achtergrond heb ik gemaakt met Distress Oxide inkt. De kaart meet 10,5 cm x 14 cm, the cards seize is 4,25"x 5,5"


Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag en tot morgen!
Inge

3 opmerkingen

  1. This is so sweet Inge. I love all those hearts behind the little girl. Thanks for sharing.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Love how the heart die added an extra dimension. So sweet!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wonderful combination of the wonderful girl and colorful background topped by the amazing entwined hearts! Bravo!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top