MFT March Release Countdown Day 3


Hoi! Het is tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 12 maart  15.00 (NL tijd )

Ik kan er maar niet over uit hoe ontzettend schattig dit konijntje van de Stacey Yacula, Easter Bunnies stempelset is. Kijk 'm nou zitten, looooove!!! Ik heb de bunnie gekleurd met mijn Zig Markers en de Zig blenderpen. Die blenderpen...! Als je een beetje moeite hebt met het kleuren met de Zig Markers is dit een uitkomst en een absolute aanrader! Voor mij ging er een wereld open in ieder geval en heb er nu meteen een aantal op voorraad liggen ^_^
Verder heb ik de lay out best simpel gehouden, op de achtergrond zie je stippeltjes die heb ik gestempeld met de Card Sized Confetti Background. Ik wilde vage stipjes dus heb de stempel beinkt en daarna met de Distress Sprayer bewaterd en afgestempeld op watercolor paper.


Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag en tot morgen!
Inge

10 opmerkingen

Back to Top