April Workshop Doe@Ding

Hoi, weekend is weer voorbij gevlogen! En wat een heerlijk weekend was het met gisteren zon en terrasjes weer. Afgelopen zaterdag gaven Angela en ik weer een My Favorite Things Workshop bij Doe@Ding. De twee projectjes die de workshoppers bij mij hebben gemaakt zie je hierboven en hieronder. De projectjes van Angela kun je terug vinden op de facebook pagina van Doe@Ding

Bovenstaand is een verpakking met een slider van lint, als je aan het strikje trekt komt er een heerlijke reep te voorschijn. Het kaartje helemaal boven heeft binnenin een pocket waar een kaart inzit om een cadeaukaart in te verstoppen. Al met al was het wederom een geweldig gezellige dag, ik heb genoten van alle enthousiaste hardwerkende workshoppers, en uiteraard de goede verzorging van Marlous en team!

Er zijn nieuwe data gepland! 4 Mei en 1 Juni aanstaande zijn volgeboekt maar er zijn nieuwe plekjes op zaterdag 7 september,  zaterdag 12 oktober, zaterdag 9 november en zaterdag 7 december. Al deze dagen zijn de workshops van 10.00 tot ongeveer 15.00 Wacht niet te lang want de MFT workshops zijn snel vol! Wil je ook graag een workshop bijwonen? Mail dan even naar info@doeading.nl voor alle details.

Hele fijne dagen tot vanmiddag voor de laatste countdown dag voor de nieuwe MFT release!
Inge

2 opmerkingen

  1. Het was weer een super leuke dag. Bedankt voor alle inspiratie en leuke ideeën. Tot gauw groetjes Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel voor de leuke workshop!!!
    De projectjes waren weer geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top