Craft Date


Heerlijk weekend gehad! Jullie ook? Eerst op zaterdag een gezellige Craft Date met Sandra, Mariken en Ellen. Helaas kon Inge niet komen maar dat maken we volgende keer weer goed ^_^  Daarna uiteraard traditioneel het songfestival kijken, wat een spanning....Volgend jaar in Nederland!!! Wat een prestatie van Duncan woohoo!
Zaterdagochtend begon al goed, bepakt en bezakt op weg naar San. Gezellig bijkletsen met een latte en een stuk overheerlijke taart gebakken door Mariken. Daarna werd het tijd om de cadeautjes uit te pakken en wat zijn we allemaal weer verwend met lekkers, homedeco en crafty things! ^_^

Voor de ochtend had ik een klein koffie projectje voorbereid met de nieuwe oerleuke Create A Smile koffie stempels. Ik maakte een pocket met daarin een kaartje.


Na de lunch kregen we een workshopje met de Gelli Plate gegeven door Mariken. Zo gaaf en met zo weinig middelen een keileuk resultaat. Verschillende kleurtjes verf, strookjes papier, een roller en de Gelli Plate. Zie hieronder het resultaat. Ik stempelde er thuis nog wat tekstjes op en stanste bloemetjes uit allebei met Dies van The Stamp Market.


Ik ben helemaal weg van het resultaat, die achtergrondjes waaah! Op naar de hobbywinkel voor een grote Gelli Plate. Dit soort dagen kosten altijd geld maar dat heb ik al eens eerder gezegd whahaha ;-)

-Sfeer impressie, photo credits Mariken-

De volgende staat alweer gepland, altijd fijn als er meteen weer uitzicht is op een nieuw creatieve date, jippie!
Hele fijne maandag,
Inge

1 opmerking

  1. Wat was het een leuke dag! Ik word helemaal blij als ik al die gezellige foto's voorbij zie komen. En jouw kaartjes... wow heeee... die zijn gaaf!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top