MFT May Release Countdown Day 4

Hoi! Het is tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 7 mei 16.00 (NL tijd )

Vandaag ook weer zo'n lief nieuw stempelsetje, dit schattig meisje komt van de Birdie Brown Bring Out The Sunshine stempelset. Ik stempelde haar op Bristol Smooth cardstock en kleurde met mijn Zig Markers en de blenderpen. De achtergrond is gewatercolored met Distress inkt en de Distressed Patterns stempelset. Daarop verschillende laagjes wit waarvan ik er eentje heb geblend met het nieuwe Mini Staggered Circles Stencil. Cuteness overload!


Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Meer MFT inspiratie vind je ook op mijn MFT borden op Pinterest en Instagram.

Ik wens jullie een hele fijne dag! Morgen ben ik de hele dag bij Doe@Ding om samen met Angela een MFT workshop te geven. Kom eens langs, ook al ga je niet workshoppen het is altijd lekker bedrijvig en oergezellig tijdens workshops in de winkel!
Inge

4 opmerkingen

 1. Absolutely adorable, thanks for sharing.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. So cute! I love the colors you chose!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. You always do such a fab job of layering on your cards. Thanks for sharing this inspiration with these fun products.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love the sentiment, also the watermelon background and of course the little one. Adorable, thanks for sharing.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Back to Top