MFT Workshop bij Doe@Ding Juni


Hoi, weekend is weer voorbij gevlogen! En wat een heerlijk weekend was het met zon, heel veel zon en een gezellige BBQ gisteravond. Ik hou van dit soort weekenden! Afgelopen zaterdag gaven Angela en ik weer een My Favorite Things Workshop bij Doe@Ding. De twee projectjes die de workshoppers bij mij hebben gemaakt zie je hierboven en hieronder. De projectjes van Angela kun je terug vinden op de facebook pagina van Doe@Ding

Bij mij maakten de workshoppers een kaart met de Shutter Card Die-namics en de Stacey Yacula stempelset Piggy Pebbles. Deze kaart viel erg in de smaak en het is ook altijd een verassing als je de Shutter in elkaar hebt gezet en je doet je kaartje open en ziet dat schattige varkentje verschijnen ^_^

Het volgende projectje was een doosje met daarop de PaperBag Treat Box Die-namics. Ik heb deze nu niet gebruikt om een tasje te maken maar een pocket waarin een labeltje zit verstopt. In het doosje zit een stuk Ritter Sport chocola. Deze maand gecombineerd met het poesje van de Purr-fect stempelset.


En in Mei maakten een groep workshoppers hetzelfde doosje maar nu gecombineerd met de Wonderful Woodland Friends stempelset.


Er zij  nieuwe data gepland op zaterdag 7 september,  zaterdag 12 oktober, zaterdag 9 november en zaterdag 7 december. Al deze dagen zijn de workshops van 10.00 tot ongeveer 15.00 Wacht niet te lang want de MFT workshops zijn snel vol!  Wil je ook graag een workshop bijwonen? Mail dan even naar info@doeading.nl voor alle details.

Hele fijne dag en tot vanmiddag voor de laatste countdown dag voor de nieuwe MFT release!
Inge

Geen opmerkingen

Back to Top