MFT Card Kit Countdown Day 2

Hoi! Vandaag laat het My Favorite Things Stamps team jullie voorbeelden zien met de de Say it in a Starburst Card Kit die vanaf dinsdag 20 augustus verkrijgbaar is. De Card Kit bestaat uit de Say It in a Starburst Stamp Set, de Starburst Die-namics, het Circle Extraordinaire Stencil en diverse kleuren Card Stock.

Ik maakte een kaartje met de mooie Starburst stempelset. Het Circle Extraordinaire Stencil heb ik gebruikt om een achtergrond te blenden met Distress Oxide en de Blenderbrushes daarna is de achtergrond besptetterd met water.  De grote stempel met de Starburst heb ik daaroverheen gestempeld met Versamark en emboste met zilverkleurig embossingpoeder. De tekst Celebrate is gestempeld op Sour Apple Cardstock met Versamark en daarna geembost met wit embossingpoeder. De tekst is uitgestanst met de gratis Starburst Sentiment Strips Die-namics als je besteld voor $60 of meer ( zolang de voorraad strekt) De lay out is gemaakt met bijpassende laagjes cardstock en daaronder heb ik nogmaals een tekst gestempeld die erbij past.


Heel veel inspiratie en meer voorbeelden vindt je op het My Favorite Things Stamps Blog, enjoy!
Meer MFT inspiratie vind je ook op mijn MFT borden op Pinterest en Instagram.
Inge

3 opmerkingen

  1. A great card, Inge! I love the colour combinations. They really help the stamping to 'pop'! Thanks so much for sharing and inspiring.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Very pretty, I love this idea for the starburst die!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top