Halfway to the Big Day - 3 Days Until the New Release

Hoi! Het is tijd om af te tellen naar de nieuwe My Favorite Things Stamps release! Alle nieuwe producten zullen verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf dinsdag 3 september 16.00 (NL tijd )

Voor vandaag maakte ik een Slider Surprise kaart met de Slider Surprise Die-namics en de nieuwe stempelset van Stacey Yacula, Piles of Fun. Ik zette eerst de basis van de kaart in elkaar met de Slider Surprise Die-namics en groene tintjes cardstock. Op het slider gedeelte stempelde ik de Knitted Sweater Background. Voor de bladeren strooide ik wat groene Color Burst op watercolor cardstock en besprenkelde dit met water. Dit liet ik goed drogen en stempelde hier de blaadjes overheen en stanste het geheel uit met de bijpassende Piles of Fun Die-namics. Het vogeltje en de eekhoorn zijn beide gekleurd met Copic Markers en met foam tape op de kaart geplakt.

Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Ik wens jullie een hele fijne dag en tot morgen!
Inge4 opmerkingen

Back to Top