January The Vault Day 1


Hee hallo en leuk dat je langskomt. My Favorite Things Stamps steekt een aantal oude sets in een nieuw jasje ( 2.0) Dus heb je in het verleden sets gemist dan is nu je kans op deze te bestellen. Let op, het zijn niet precies dezelfde sets, er kunnen hier en daar wat aanpassingen zijn gedaan.

De Barn Die-namics is zo ontzettend leuk het is dan ook geen verrassing dat deze terug is van weg geweest ^_^ Ik maakte de schuur met drie kleuren cardstock wit, grijs en kraft. De schuur is super simpel in elkaar te zetten. Ik combineerde de schuur met de leuke stempelset Party Animals en koos hier het kipje van om in te kleuren en uit te stansen met de bijpassende Party Animals Die-namics. Als de deurtjes opengeklapt worden dan zie je het woord Howdy van de set BB Green Pastures. De Happy Birthday heb ik op een tag gestempeld, deze komt van de Tag Builder Blueprints 6 Die-namics.

Naast deze set is er nog meer! Kijk voor inspiratie op het My Favorite Things Stamps Blog
Ik wens jullie een fijne dag en tot morgen!
Inge

1 opmerking

  1. Inge- so very cute with the floating chicken. I love the different cardstock textures you used to create the barn- really makes everything pop!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top