Karin Joan, Blooming... Live More Worry Les


Hee hallo en goedemorgen, leuk dat je langskomt. Vandaag op mijn blog het allereerste kaartje gemaakt met de Blooming lijn van Karin Joan. Ik maakte een kaart met het Die Cut Block nummer 2, het Paperpad en de Washi Tape 2.


Het werken met voorgestanste Die-cuts is écht super simpel. In het Die Cut Block zitten tal van verschillende blaadjes, bloemen, tags, een alfabet, en teksten in diverse uitvoering en kleuren.
Ik maakte een kaart van 10,5 cm x 28 cm, rilde deze en maakte de kaart op het formaat van 10,5 x 14 cm, ik vind dit zelf altijd een prettig formaat om op te werken. Daarop stanste ik een wit panel en plakte die op de kaart met foam.
Uit het Die Cut Block koos ik diverse blaadjes, een tag, een bloem met tekst en twee losse bloemetjes. Deze zijn gerangschikt op de kaart en daarna opgeplakt. De tag en de bloem met tekst met foam tape om de kaart niet te "plat" te maken.
Door de tag heb ik een touwtje geregen en deze gestrikt. De banner aan de bovenkant stanste ik uit een vel van het Paper Pad. Als laatste plakte ik ik hier en daar wat bling.
Omdat ik het mooi vind om de envelop ook bijpassen te maken ( deze zie je onder de kaart liggen) plakte ik hier twee strookjes Washi Tape 2 op.


Simpeler kan het bijna niet en het resultaat is al zeg ik het zelf erg mooi! Je kunt alle producten van Karin Joan vinden bij je eigen hobbywinkel.

En last but not least mag ik jullie vertellen dat ik vanaf nu bij het KJ's Blooming Design Team van Karin Joan hoor, echt waanzinning leuk! ^_^ Samen met mijn vriendin Sandra (yay, hoe cool!) Maartje, Debby en Bianca. Je kunt hier meer over lezen op het blog van Karin Joan, Maker is Me

Liefs en een fijn weekend,
Inge

3 opmerkingen

 1. Super leuk dat je bij het Blooming Design Team hoort. Ik ben echt fan van je kaartjes, ik begrijp het dus wel ;-) Dit is ook weer zo’n topper!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi kaartje. Gefeliciteerd met je plekje in het DT.
  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. helemaal geslaagd ! mooi gemaakt
  grtjs,martina

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top