Karin Joan, Blooming


Hee hoi, gezellig dat je langs komt. Vandaag mag ik jullie de nieuwe lijn van Karin Joan (in samenwerking met Studio Light) laten zien. Ik denk dat velen haar al kennen van het handlettering. De nieuwe lijn heet Blooming en bestaat uit prachtige bloemen stempels, Dies, een paperpad, Rub-On's, Die Cut Blocks, washi tape en een Watercoloring Pad. Hierboven zie je vier stempelsets die heel goed gecombineerd met elkaar kunnen worden ( outline en inner space ) Dus wil je niet kleuren dan kun je de bloem ook helemaal stempelen.


Deze stempelsets bestaan uit bloemen/blaadjes met bijpassende Dies ( ik hou hiervan!) de teksten zijn geweldig en heel veelzijdig.


Het paperpad is groot, op A5 formaat 14,8 cm x 21 cm en heeft mooie kleuren die helemaal goed aansluiten bij de stempels. Je krijgt 9 verschillende printjes, 36 vellen in totaal. De washi tape combineert uiteraard geweldig.


Helemaal geen zin om te stempelen? Dan zijn er twee Die Cut Blocks, gevuld met bloemen, teksten, een alfabet en labels. Een uitkomst als je snel een kaart nodig hebt. Je hoeft alleen te rangschikken en plakken maar! Het watercoloring pad bevat 20 vellen watercolor paper voorgeprint met bloemen, teksten en blaadjes. Hou je van watercoloring dan kun je je heerlijk uitleven met dit paperpad.
Verder nog twee vellen met Rub On's, deze plaatjes kun je bijvoorbeeld op een glas afwrijven met een ijsstokje of bonefolder. Leuk om als cadeautje te maken!

De komende tijd, inspiratie met deze nieuwe producten van Karin JoanBlooming is vanaf vandaag verkrijgbaar via je eigen hobbywinkel!

Lieve groetjes,
Inge

Geen opmerkingen

Back to Top