August Halfway to the Big Day - 3 Days Until the New Release

 

Hi en gezellig dat je langskomt, we gaan aftellen naar de My Favorite Things Stamps release van Augustus. Alle nieuwe producten zullen aankomende dinsdag 11 augustus verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf 16.00 (NL tijd)
Is hij niet schattig die muzikale vosje, ik heb hem gestempeld met de nieuwe Stacey Yacula Happy Campers stempelset. Hij is gestempeld op wit watercolor paper en gekleurd met Zig Clean Color Real Brush Markers en de Zig Blenderpen. De rondjes zijn gestanst met de A2 Circle STAX Die-namics en hiervoor stanste ik ook wat rondjes uit het Happy Trails Paper Pad. Een lay out met rondjes is altijd leuk! Op de achtergrond heb ik gestempeld met de Distressed Patterns stempelset en Distress inkt. Ook stempelde ik hier nog wat bergen als achtergrond. De tekst is geembost met wit embossingpoeder en past hier natuurlijk perfect bij.
Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Meer MFT inspiratie vind je ook op mijn MFT borden op Pinterest en Instagram.
Inge

10 opmerkingen

 1. I love the fun patterns and textures in you card! Thanks for sharing.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Love this the best of all the outdoors cards! So fun.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nice to see patterned paper in your card. Great card.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love the way you colored and popped up the darling fox on the circle background

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Adorable card! I love the thematic links... trees on one paper, different trees (but still trees) on another, mountain stamped in the background... very alpine-feeling. I wish I spoke Dutch, but I don't. Thanks for allowing English-language comments. Your work is excellent! Keep posting!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I have never thought to include pattern paper with my stamping. It really works so well!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk kaartje heb je gemaakt! De bergen die je op de achtergrond gestempeld hebt, zijn subtiel, maar zijn een mooie aanvulling op je kaart. Het DP past perfect bij de sfeer van de kaart.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Such a fun design! I like how you incorporated the mountains with the circles.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top