September Stay Tuned! We Have More in Store - 4 Days Until the New Release

 

Hi en gezellig dat je langskomt, we gaan aftellen naar de My Favorite Things Stamps release van September. Alle nieuwe producten zullen aankomende dinsdag 8 september verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf 16.00 (NL tijd) En we hebben een kick off van heel veel gave producten voor de december maand!

Ik maakte dit Slimline kerstkaartje met de nieuwe Holly Jolly Cardinals Die-namics en stanste één van de Cardinals uit verschillende kleuren cardstock. Het in elkaar zetten is even een gepriegel maar het resultaat is zo schattig ^_^ De mooie krans stanste ik met de Joyful Wreath Die-namics van verleden jaar uit twee kleuren groen cardstock. Op de witte achtergrond stempelde ik de leuke nieuwe City Block Background met Versamark, bestrooide dit met wit embossingpoeder en verhitte het geheel met een heat tool. Daarna bestempelde ik de achtergrond met de Distressed Patterns stempelset en Tumbled Glass Distress Inkt.

De tekst komt van de Christmas Cardinals stempelset, want jawel wil je helemaal uit je dak gaan dit jaar met Cardinals dan is er ook een stempelsetje met verschillende leuke teksten en twee Cardinal vogeltjes.

Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Meer MFT inspiratie vind je ook op mijn MFT borden op Pinterest en Instagram.
Inge

10 opmerkingen

 1. Thanks for sharing your card and thoughts about how to use these stamps.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Such a prety card. Thanks for sharing

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Awesome slimline! Thanks for sharing!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Very sweet, love how the cardinal is showcased in the wreath, thank you for sharing.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I love your colors - and it is always good to see a slimline idea since they are becoming so popular. Thanks for sharing.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Love how you nested that cardinal inside the wreath! Very pretty!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top