MFT October Vault Release Day 3

 

Hee hallo en leuk dat je langskomt. My Favorite Things Stamps steekt een aantal oude sets in een nieuw jasje ( 2.0) Dus heb je in het verleden sets gemist dan is nu je kans op deze te bestellen.

Ik ben super blij dat de twee sets die ik vandaag laat zien opnieuw zijn uitgebracht, het zijn twee van mijn favoriete items van de afgelopen jaren. Het meisje is gestempeld met de BB Warmest Wishes stempelset, een lief klein setje die je zowel voor de kerst als winterse kaartjes kunt gebruiken. Dat geldt ook voor de prachtige achtergrond de Snowflake Window Die-namics. Je kunt deze gebruiken om een shaker kaart mee te maken maar ik gebruikte alleen het uitgestanste deel, de prachtige sneeuwvlokjes en stanste deze uit wit cardstock. Kaartje is verder heel simpel gehouden om de focus te leggen op het schattige meisje en haar sneeuwvlokken achtergrond.

*Het jasje van het meisje heb ik gemaskerd en bestempeld met de sneeuwvlokjes uit dezelfde stempelset (BB Warmest Wishes) zodat het net lijkt of ze een stippeltjes jas heeft ^_^ 

Naast deze set is er nog meer! Kijk voor inspiratie op het My Favorite Things Stamps Blog
Ik wens jullie een fijne dag!
Inge

8 opmerkingen

 1. Beautiful! Love how you paper pieced the jacket

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks so much Alma, the jacket is stamped with the snowflakes that are in the stampset ^_^

   Verwijderen
 2. Cute, cute, cute! I love the snowflake background with the PI little girl! Precious!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. The polka dots drew my eye first, because I love them. The snowflake background looks amazing. It is beautiful on your card. Great job...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beautiful design and that snowflake window die is great.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. She is so adorable. I also love the snowflake background. I am thinking.. could this be used to make a slim line card? Great job!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I love how you made the dots on her jacket and that snowflake die made the card so beautiful

  BeantwoordenVerwijderen
 7. So cute! Love how you colored and dotted her coat!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top