December Halfway to the Big Day - 3 Days Until the New Release

Hi en gezellig dat je langskomt, we gaan aftellen naar de My Favorite Things Stamps release van December. Alle nieuwe producten zullen aankomende dinsdag 8 december verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf 16.00 (NL tijd)

Deze grote Sending Big Hugs Die-namics is er ook weer eentje die niet mag ontbreken in je collectie. Je kunt er zoveel teksten mee combineren (maar op zichzelf staand is dit ook een fantastische Die.) Ik deed dat met de Giraffe Greetings - en de Sweet Safari stempelsets. De Giraffe, de boom en het aapje heb ik gestempeld op wit watercolor paper en ze ingekleurd met de Zig Clean Color Real Brush Markers en de Zig Blenderpen. Daar zijn ze uitgestanst met de bijpassende Sweet Safari Die-namics en tussen de uitgestanste I van de Sending Big Hugs geplaatst voor een speels effect.De tekst "It's Been too Long" is op zwart cardstock gestempeld met Versamark en geembost met wit embossingpoeder.

Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

Meer MFT inspiratie vind je ook op mijn MFT borden op Pinterest en Instagram.
Ik wens jullie een hele gezellige Sinterklaas avond!

Inge

2 opmerkingen

  1. Hi, Inge - I love this card. It's perfect... the "big" wishes matches up with the big (tall) animal. It's precious and I love the colors you chose, too.
    Holiday wishes to you and yours,
    Lori S in PA (USA)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I love how you combined so many different things to create this outstanding card!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Back to Top