Karin Joan, Love

 


Hoi, leuk dat je langskomt. Vandaag heb ik een post voor je gemaakt met de Missees producten van Karin Joan. Ik maakte een kaartje met behulp van het Missees Cutting Dies, STENCILKJ01 en een cellofaan zakje gevuld met wat lekkers.


Het envelopje heb ik zoals ik al zei gestanst met de Missees Cutting Dies STENCILKJ01  uit wit cardstock, daarna heb ik het envelopje dichtgeplakt en alleen aan de bovenkant open gelaten zodat je nog een klein kaartje erin kunt stoppen, zie rechts, en eruit kunt trekken met het gele label (loved) Het konijntje heb ik gestempeld met de STAMPKJ10 (konijntje) en gekleurd met Zig Clean Color Real Brush Markers.


Het envelopje is versierd met diverse printjes uit zowel het Missees Mixed Paper Pad, MPPKJ01 als het Missees Paper Pad, PPKJ03 De uitgestanste delen heb ik gestanst met de Missees Cutting Dies STENCILKJ01 Zoals je hieronder ziet bestaat dit setje Dies uit héél veel verschillende onderdelen en qua prijsverhouding is dit echt een zeer aantrekkelijke aanschaf! Je kunt de Dies met het envelopje gebruiken maar ook apart op een kaartje, project etcHet cellofaan zakje heb ik gevuld met een pergamijnzakje met een Latte en een gezonde reep, in het zakje zitten heel veel kleine goudkleurige sequins voor een vrolijk effect
Alle gebruikte Missees materialen zijn te vinden bij jouw favoriete hobbywinkel

Gebruikte materialen:
Missees Cutting Dies, STENCILKJ01

Missees A5STANSBLOKKJ04

Missees Mixed Paper Pad, MPPKJ01

Missees Paper Pad, PPKJ03

Missees SequinKJ03

Missees STAMPKJ10 (konijntje)
Diverse kleuren bijpassend cardstock (Pantone colors 2021)
Naaigaren wit
Nietmachine

Zig Clean Color Real Brush Markers

Memento Black


Fijne woensdag,

Inge

3 opmerkingen

 1. Wat heb je leuke dingen gemaakt! Ik heb eerlijk gezegd niet zoveel met die Missees zelf, maar met deze stansen kun je inderdaad heel veel kanten op. Ik zal daar toch nog eens naar kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij kunt echt overal iets moois mee maken! Superleuk dit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hallo, heb heb ik jullie stans ontdekt, met vele mogelijkheden, hoe gaaf kan je deze leuk pimpen.
  Groetjes
  Tine

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top