March MFT Card Kit Cats and Plants Day 1

 

Hoi! Vandaag laat het My Favorite Things Stamps team jullie voorbeelden zien met de Cats and Plants Card Kit. Deze is vanaf aanstaande dinsdag 23 maart te koop om 15.00 ( NL tijd)
De inhoud van de kit bestaat uit Housecats Stamp Set, Housecats 3x4 Stamp Set (Kit Exclusive)
Window Dressing Die-namics, Houseplants Die-namics, Wallpaper Patterns Paper Pad en diverse kleuren cardstock passend bij het Wallpaper Patterns Paper Pad.
De gratis te verkrijgen Die-namics als je voor $60 of meer besteld vanaf as dinsdag is Cat and Plants Perches Die-namics

Nog een kaartje met de plantjes en poesjes, die combinatie is gewoon fantastisch ^_^ Voor deze kaart stempelde ik twee poezen van de Housecats stempelsets en stanste een aantal van de plantjes met de Houseplants Die-namics uit verschillende kleuren cardstock welke in de Kit zitten.
De poezen zijn gekleurd met Zigs en de Zig Blenderpen. Het leukje bankje is een gratis Die-namics als je voor $ 60 of meer besteld bij MFT vanaf disndag 23 maart 16.00

Heel veel inspiratie en meer voorbeelden vindt je op het My Favorite Things Stamps Blog, enjoy!
Meer MFT inspiratie vind je ook op mijn MFT borden op Pinterest en Instagram.
Inge

3 opmerkingen

  1. What a sweet card. I love how the circle in the background brings the image to life.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Adorable! I love the open scene and how you have the plants located over it. Well done!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een superleuk kaartje Inge! Ik was al een tijdje niet op je blog geweest maar ik zie (no surprise..) weer heel veel prachtige kaarten!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top