Karin Joan, Missees Pets

 


Goedemorgen, vandaag een file folder kaart gemaakt met de Missees Pets stempelset. Een schattige set gevuld met allerlei beestjes, teksten ( engels) en bijpassende kleine stempeltjes zoals een hoedje, kopje, cadeautje.


Ik maakte als eerste de file folder, hoe dat kun je lezen als je eventjes een stukje naar beneden scrolt en daarna versierde ik de voorkant met tekstbubbels, een banner en een strookje met rondjes. Deze zijn allemaal gestanst met Missees Cuttin Dies STENCILKJ01


De leuke nederlandse teksten zijn gestempeld met de  Clear Stamps Basis Wensen STAMPKJ13, prachtig lettertype en lieve tekstjes.


Werkwijze File Folder:

Snijd een stuk wit cardstock cardstock van 14 cm x 20,4 cm en ril op 9,5 cm. Pak het Envelop Punch Board en leg het cardstock in de breedte neer. Pons op 7,7 cm, schuif het cardstock nu naar rechts en pons aan het uiteinde, het papier ligt dan in de inkeping van het punchboard.(daar waar je het metaalgedeelte ziet). Vouw het cardstock nu om.

Snijd uit het blokje Blooming een vel naar keuze op 14 cm x 9,5 cm (dit word de voorkant van de file folder). Leg op het Punch Board en pons op 7,7 cm. Schuif het cardstock nu naar rechts en pons aan het uiteinde, het papier ligt dan in de inkeping van het punchboard.(daar waar je het metaalgedeelte ziet).Plak op het cardstock.

Versier de voorkant naar eigen idee. Voor de binnenkant sneed ik een stuk wite cardstock van 13, 5 xm x 9,7 cm Herhaal de stappen met het Punch Board dus pons op 7,7 cm etc…


Gebruikte materialen:
Missees Pets STAMPKJ14
Clear Stamps Basis Wensen STAMPKJ13
Missees Cuttin Dies STENCILKJ01
Blooming Paper Pad PPKJ01
Basics Paper Pad PPKJ05
Envelope Punch Board
Wit Cardstock
Versafine Nocturne

Kijk op het Missees Instagram account voor een heleboel inspiratie!

Al de gebruikte materialen kun je vinden bij jouw favoriete hobbywinkel ( for all my foreign readers you can buy Missees at for example at Simon Says Stamp)

Enjoy ❤❤
Inge

Geen opmerkingen

Back to Top