Mix en Match #52, Liefs

 


Een nieuwe Mix en Match met mijn Crafty Besties, Sandra, Ellen en Mariken. Deze keer met hele zonnige en vrolijk kleurtjes en daar past de mooie Pineapple stempel van Impression Obsession geweldig bij!


Eigenlijk moest bij deze kaart de tekst Let's Do Lunch (vanwege, de vis, ananas, schelpdiertjes en het bestekje) maar die stempel had ik nog niet binnen ten tijden van het maken van deze kaart hahaha. Dus Liefs erbij, altijd goed net als een Hallo tekst ook perfect en kan voor elke gelegenheid.

Ik maakte deze kaart met allemaal stempels van De Posthumus winkel
Impression Obsession: Fish, Spiral Shell, Pineapple Cutlery en de Tea Bag Squares 2
Posthumus: tekst Liefs ❤❤
Magenta: Feather
Wow! Embossing Metallic Gold Rich
Tom Bow Dual Brush Pens nrs 020, 991, 946, 817, 772, 912 en 873


Hou je van deze stijl van kaarten maken? Kijk dan vooral op de IG van Vreni, zij maakt wekelijks fantastische kaarten en hele inspirerend filmpjes samen met Nathalie. Deze vind je op de FB pagina van De Posthumuswinkel

Ik ben heel erg benieuwd wat mijn mede mixers met deze kleurtjes gemaakt hebben. Klikken jullie gezellig mee naar SandraEllen, en Mariken?

Fijne zondag!
Inge

2 opmerkingen

  1. Wat een mooie combinatie kaart heb je gemaakt. De compositie is erg mooi. Op de site van Posthumus vind ik ze vaak te druk en rommelig, maar deze is super. Groetjes Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een hele gave kaart Inge, mooie samenstelling.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top