June Countdown Kickoff - 5 Days Until the New Release

 

Hi en gezellig dat je langskomt, we gaan aftellen naar de My Favorite Things Stamps release van juni. Alle nieuwe producten zullen aankomende dinsdag 8 juni verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf 16.00 (NL tijd)

Een collectie van de Tiddly Inks stempels is vanaf nu ook bij My Favorite Things Stamps te verkrijgen woohoooo! Ik denk dat een aantal van jullie deze stempeltjes al wel eens gezien heeft, lieve geschetste stempels met uiteraard een hoog cute gehalte. 
Ik maakte voor vandaag een tag met de Treat Tag Die-namics met als achtergrond de Thick and Thin Background Stamp. De meisjes van de TI Definition of Friendship stempelset zijn gestempeld op watercolor paper en heel losjes gekleurd met de Zig Clean Color Real Brush Markers. Ik gebruik hiervoor altijd twee bij elkaar passende kleurtjes. Een lichte en een donkere tint, dan start ik met de donkere tint en veeg deze uit met de lichtere tint. Om het geheel luchtig te houden kleur je niet alles maar laat witte stukjes open, vooral bij de randen. Daarna heb ik met witte verf gespetterd. Het haar heb ik hier wit gelaten.
Dank  je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog veel meer inspiratie zult vinden. 
Meer inspiratie vind je ook op mijn MFT borden op Pinterest en Instagram

Ik wens jullie een fijne dag en tot morgen,
Inge

7 opmerkingen

Back to Top