Studio 92, Carta Bella Dear Santa

 


Afgelopen week kreeg ik een fijn pakje binnen met diverse papierblokjes van Carta Bella voor het guest designerschap bij Studio 92 En jawel hoor, het is gewoon Christmas in July! Prachtige papiertjes met verschillende kerst printjes. Ik koos wederom voor het Carta Bella Dear Santa blokje en gebruikte drie verschillende papiertjes. 

Om ruimte voor die nieuwe collecties te maken, is er deze maand een speciale Christmas in July actie. Alle voorgaande kerstcollecties koop je nu met 25% of 30% korting! In de webwinkel vind je de speciale categorie Christmas in July. In deze categorie staan alle kerst paper pads, collections kits, ephemera, enamol dots en meer.


In deze mini envelopjes zit iets lekkers, bij de Action kun je vaak kleine Milka verpakkingen halen en deze passen hier in evenals de mini Ritters


1. Neem een velletje papier uit het Carta Bella Dear Santa Paper Pad en snijd dit op het formaat van 11,5 cm x 11,5 cm
2. Leg deze op het Envelope Punch Board, ril en pons op 5,2 cm draai en leg aan de reeds gerilde lijn. Pons en ril net zolang totdat je helemaal rond/vierkant bent gegaan.
3.Leg de Ritter sport/Milka in het midden van het geponste/gerilde vel en vouw de flapjes naar binnen
4. Plak vast met een glue dot of Scor Tape
5. Stempel een tekst op wit cardstock en pons uit met een 1 3/4 cirkel Punch
6. Pons met de Decorative Label Punch van Stampin'Up! ( of snijd een soortgelijk label uit met een Die) een label uit en plak hier de uitgeponste cirkel op met wat touw ertussen.

Het Carta Bella Dear Santa blokje vind je bij Studio 92  Nog meer kerstige voorbeelden zie je op het Instagram Account van Studio 92 Het mooie jute touw vind je hier

Ik wens jullie een heel fijn en gezellige maandag,
Inge

1 opmerking

  1. Erg leuk idee, bedankt voor het delen! Ik stuur vaak kerstpost naar eenzame ouderen en dan is dit wel erg leuk om mee te sturen!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top