September, MFT and Friends

 

Hoi en goedemiddag! Vanaf nu staan álle nieuwe producten van de release van september live in de webshop van My Favorite Things Stamps. Happy Shopping!

Voor vandaag stempelde ik met de lieve Pure Innocence Bright Holidays stempelset. Het meisje kleedde ik aan met velletjes uit het Keep Me In Stitches Paper Pad door te paperpiecen. Het meisje is gekleurd met Copic Markers. Op de achtergrond weer de Stitched Tail Triangel STAX Die-namics maar nu heb ik de lay out een kwart slag gedraaid en een tag toegevoegd. De Merry Christmas is gestempeld met de Christmas Greetings Backgroud waar ik één tekst uit heb gesneden, Merry Christmas. Zo word deze achtergrond stempel nog veelzijdiger ^_^ 

Vandaag een fantastische give a way! Breng een bezoekje aan alle MFT Designers die een MFT and Friends Post hebben. (Deze kun je vinden op het MFT Blog) en laat een comment achter vóór Donderdag aanstaande. Je maakt dan kans om één van de twee gift vouchers te winnen ter waarde van $100, wauw!
De winnaars worden random gekozen uit de comments achtergelaten op de deelnemende blogs. Good Luck!

Fijne dag nog en veel hop plezier!
Inge

5 opmerkingen

 1. Wat een lief kaartje. Ik heb laatst gehoord dat gebreide jurken weer helemaal hot en happening zijn... niet mijn ding (!!) maar dit meisje staat het superleuk! Bedankt weer voor al de inspiratie voor deze release.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Interesting use of the stitched paper for the girl's dress.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. love hwo you always use your product!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super cute! Love the layers and the colors and design, all of it!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top