February Stay Tuned! We Have More in Store - 4 Days Until the New Release

 

Hi en gezellig dat je langskomt, we gaan aftellen naar de My Favorite Things Stamps release van februari. Alle nieuwe producten zullen aankomende dinsdag 8 februari verkrijgbaar zijn in de MFT Boutique vanaf 16.00 (NL tijd)


Dit vrolijke draakje van de Fairy-Tale Friendship stempelset vroeg erom om gestempeld te worden, dus gedaan ^_^  Hij is daarna gekleurd met Zig Clean Color Real Brush Markers. De spetters heb ik wederom met de Distressed Patterns gestempeld op het draakje. Daarna is hij uitgestanst met de bijpassende Fairy-Tale Friendship Die-namics. Het kasteel op de achtergrond is van dezelfde stempelset en alleen met zwart gestempeld en uitgestanst. De lay out heb ik gemaakt met de Inside and Out Stitched Arched STAX Die-namics.


Alle producten die ik heb gebruikt zijn van My Favorite Things Stamps tenzij apart vermeld.

MFT Cardstock/ Specialty Papers: Smooth White, Black Licorice
Supplies/Tools: Foam Tape, Misti, Steel Snips, Scor Tape
Anders: wit garen, Spellbinders Platinum 6, Zig Clean Color Real Brush markers, Versafine zwart, Versmark, wit embossingpoeder, heat tool, watercolor paper.

Dank je wel voor het langswippen en vergeet niet door te klikken naar het My Favorite Things Stamps Blog waar je nog véél meer inspiratie kunt vinden.

For even more ideas and inspiration, please visit the My Favorite Things YouTubechannel.

Meer MFT inspiratie vind je ook op mijn MFT borden op Pinterest en Instagram.
Inge

Geen opmerkingen

Back to Top