Spellbinders KOM September, Jump into Fall

 


Nieuwe maand dus ook weer een nieuwe Spellbinders Card Kit of the Month. Deze maand het is de Jump into Fall Card Kit. Weer zo'n fijne kit gevuld met vrolijke kleurtjes en alles om zeker 8 kaarten te maken. Ik maakte 4 keer een 4,25" x 5,5" kaartje en heb nog zoveel over nog verder te knutselen!


Van mij hoeft het nog zeker geen herfst te worden en het weer hier neigt ook zeker nog niet naar vallende blaadjes. Tis warm, heerlijk! Maar het is evengoed leuk om alvast een beetje in de sferen te komen want herfst is coming. Alleen al aan de hoeveelheid spinnen en spinnenwebben kun je zien dat het weer zover is hahaha.


Deze Spellbinders kit zit ook weer boordevol leuke Diecuts, foamteksten, stickers, sequins, 8 kaarten en 8 enveloppen, een folder met voorbeelden, designpapier,  foam blokjes en dubbelzijdig tape. Kortom een compleet pakket waar je in principe niets meer hoeft aan toe te voegen alleen je eigen creativiteit.


Veel meer ideetjes met de Spellbinders Quick and Easy Card Kit of the Month vind je op het blog van Spellbinders en natuurlijk op Instagram

Inge
Back to Top