Over mij

Ik ben Inge,  getrouwd met mijn highschool sweetheart en samen wonen we op een heel mooi plekje in Bovenkarspel NH . We hebben twee prachtige dochters Eva en Rachel, én een schattige kleindochter Sara.

-Me and my girls-
Van kleins af aan was ik al in de weer met papier, schaar en kleurpotloden en eigenlijk is dat altijd zo gebleven. Ik hou ontzettend van het creatieve, met een paar items iets zelf maken en daar weer iemand anders mee verrassen....leuk!

Rond de eeuwwisseling ben ik begonnen met kaarten maken en van het één kwam het ander, eerst werkte ik vooral met snijtechnieken en mallen van Nellie Snellen en daarna rond 2002 heb ik mij gestort op stempels en "scrapkaartjes" zoals dat toen heette. In 2006 ben ik mijn eigen blog begonnen en oh wat werd de wereld toen klein! Bloggen was hier in Nederland nog niet heel erg hot en ik keek dan ook mijn ogen uit op blogs van buitenlandse stempelaars. Na het zelf plaatsen van berichten en kaarten ben ik regelmatig gevraagd om verschillende Design Teams te komen versterken, waar ik heel veel van heb geleerd en nog steeds leer.

Nellie Snellen, All That Scraps, Elzybells Art Stamps, High Hopes Rubber Stamps, Ladybug and Friends, Card Art, La-La Land Crafts, Kraftin'Kimmie, Magnolia 2007-2010, Motivet, Papilio Rubber Stamps, Pink Cat Studio, Scrapmagasinet, Wags'n Whiskers, Whiff Of Joy 2008-2012, Els Brige, Karin Joan, Stamping Bella, Hänglar and Wings, My Favorite Things Stamps, Spellbinders, De Posthumus Winkel.

Het is een lijst waar ik echt trots op ben, al deze compagnies hebben mij door de jaren (20 plus) heen de kans gegeven om te mogen werken met het promoten van hun producten. 

Mijn stijl? Tsja hoe kan ik die om schrijven, een beetje scrappie, laagjes maar soms tegen het Clean and Simple aan, ook werken met designpapier vind ik super om te doen. Ik hou ervan om met verschillende materialen en technieken te werken en deze uit te proberen.

Gepubliceerd:

Art Specially 2008

Art Specially Fall 2010

HobbyHandig 2008

Magnolia Ink I 2009

Magnolia Ink II  2010

Magnolia Ink III 2010

Nellie's Choice Fontana 2005

Nellie's Choice Queree 2005

Nellie's Choice Reflecta 2005

Nellie's Choice Scrap Magic 2004

Nellie's Choice Tapizz 2004

Nellie's Choice Tumble Punch 2005

ScrapbookMagazine 2007
Back to Top