Over mij

Ik ben Inge,  getrouwd met mijn highschool sweetheart.en samen wonen we op een heel mooi plekje in Bovenkarspel NH en hebben we twee prachtige dochters Eva en Rachel 
-Me and my girls-
Van kleins af aan was ik al in de weer met papier, schaar en kleurpotloden en eigenlijk is dat altijd zo gebleven. Ik hou ontzettend van het creatieve, met een paar items iets zelf maken en daar weer iemand anders mee verrassen....leuk!

Rond de eeuwwisseling ben ik begonnen met kaarten maken en van het één kwam het ander, eerst werkte ik vooral met snijtechnieken en mallen en daarna rond 2002 heb ik mij gestort op stempels en "scrapkaartjes" zoals dat toen heette. In 2006 ben ik mijn eigen blog begonnen en oh wat werd de wereld toen klein! Bloggen was hier in Nederland nog niet heel erg hot en ik keek dan ook mijn ogen uit op blogs van buitenlandse stempelaars. Na het zelf plaatsen van berichten en kaarten ben ik regelmatig gevraagd om verschillende Design Teams te komen versterken, waar ik heel veel van heb geleerd en nog steeds leer.

Mijn stijl? Tsja hoe kan ik die om schrijven, een beetje scrappie, laagjes maar soms tegen het Clean and Simple aan, ook werken met designpapier vind ik super om te doen. Ik hou ervan om met verschillende materialen en technieken te werken en deze uit te proberen.
Back to Top