Smile!

-Card Size 4,25" x 5,5" Inch-
Hee hallo! Vandaag nog een kaartje welke ik heb gemaakt tijdens een knutseldag verleden week bij Cornelie samen met Sandra, Nadine en Miranda. Een heel gezellig dagje wat al errug lekker begon met een glaasje bubbels om op het nieuwe jaar te proosten. We zijn de hele dag bezig geweest met papier, stansen en stempels...heerlijk! We kregen van Miranda een pakketje met dit leuke Pebbles Designpapier-Yours Truly Deze maand is er een nieuwe wedstrijd op het Bij Oma Dee Blog, waarover je alles hier kunt lezen

Mijn kaart is gemaakt met als basis Bazzill Card Shoppe Marshmallow met daarop een laagje donkergrijs en weer wit. Ik heb gewerkt met de supergave Delicate Doilies Die-namics.

Deze set met Die-namics krijg je deze maand gratis bij MFT als je een bestelling plaatst van $60 of meer! Het zijn prachtig gedetailleerde doilies en het formaatje is perfect! Ik heb ze op deze kaart gecombineerd met de Bleuprints 11 Die-namics, TRANSFORM-ables Heart Full Of Love en de hartjes komen van de Staggered Hearts Border Die-namics. De xoxoxo is gestempeld met MPD Distressed Hearts.

Voor de details van de nieuwe uitdaging op het Bij Oma Dee blog klik je--->hier

Ik wens jullie allemaal een héle fijne dag!
Inge

   

6 opmerkingen

 1. Ja was n heerlijk dagje he.....je kaartje heb ik al gezien maar hij blijft super!!!! De dollies zijn n echte musthave! ;)

  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een fantastisch mooie kaart!!! Prachtig papier is dat ook!
  Liefs, Deborah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gaaf papier hebben jullie van Miranda gekregen! En die doily's, echt heel erg leuk. Mooie kaart/
  Fijne dag, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterende kaart Inge.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Love all the elements on this!!

   Verwijderen

Back to Top